Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak důchoccům na valorizaci nějakou tu miliardu ubrali, ale na zbytečné zbrojení 40 mld. přidali !

;-(

0 0
možnosti

Vite pane Václave Kamaryte, ja to reknu v jedne vete. Zde je:

"Co date provadet statu, odpovi vam zlodejstvim".

Cely ten system je zalozen na starem porekadlu. Je to v UNNATURAL LAWS jeji devaty radek. Jmenuje se

THE GOLDEN RULES OF ARTS AND SCIENCES (zlaty rad umeni a vedy) ktery nam pravi - "Whoever has the gold, makes the rules" (ten kdo ma zlato nebo penize, dela zakon).

Odeberme statu tuto moznost, nebudeme se o tom se dohadovat.

0 0
možnosti

Od začátku blogu jsem se nemohl zbavit pocitu, že texty v podobném duchu jsem čítal v učebnicích před rokem 1989. Tento pocit se změnil v jistotu, když jsem se dostal k výroku "období volné hospodářské soutěže je nenávratnou minulostí". S tímto výrokem ani s dalšími myšlenkami z blogu nesouhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Už od samotného začátku špatně, protože se nejedná jen o okamžitou úsporu na důchodech, ale o vyvolané platby v dalších letech. Ale tím se raději nezatěžujte....

1 0
možnosti

Není nic jednoduššího, než to udělat řádně a u všech, kteří jsou na nějaký automat navázáni - politiků, soudců, důchodců, učitelů, církevních restitucí ..... To se ale nějak nehodí, že ?

:-P

0 0
možnosti
Foto

Nechcete tato témata přenechat raději někomu, kdo jim rozumí?

3 0
možnosti
Foto

Korporace jsou ve světě zakázané, i u nás protože naruší trh, tržní soutěž. Každý majitel firmy, třeba pekařství který kupuje jiné pekařství a chce jej spojit se svojí firmou, musí mít k tomu souhlas od Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který zkoumá,zda na trhu nebude mít dominantní postavení a významnou tržní sílu.

0 0
možnosti

To je pouze teorie pro naivky.

Velcí hráči ovládají trh na celém světě.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Dotací dostáváme víc, než do EU dáme. Neviditelná ruka trhu existuje od pravěku a existovala o dob Říma, přes fedualismus. Ani komunismus ji nezlikvikdoval a na jejím popírání dojel.. Trh je založen na samotném jádru lidské přirozenosti. Lidé se vždy chovají podle pravidel trhu, tržní racionality. Výhodně koupit, výhodně prodat. Výhodně vyrábět, zvyšovat produktivitu práce a být lepší, levnější než konkurence.

1 1
možnosti

Máte aktuální čísla o platbách a příjmu dotací ?

8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS